Φωτια Χαλκιδική - Ukbfj6mhi0j0hm : Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Φωτια Χαλκιδική - Ukbfj6mhi0j0hm : Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. Φωτιά τώρα στη χαλκιδική φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα.

Fwtia Sth Xalkidikh Megalh Maxh Ths Pyrosbestikhs Sth Si8wnia
Fwtia Sth Xalkidikh Megalh Maxh Ths Pyrosbestikhs Sth Si8wnia from www.newsit.gr
Η παρουσιάστρια βρέθηκε πολύ κοντά στις φωτιές, που. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές που προκλήθηκαν από κεραυνούς. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά. Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον ταξιάρχη Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημέρωσε πως κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής.

Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10 σήμερα στην περιοχή της βεργιάς στη χαλκιδική. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές σε μάνδρα, χαλκιδική, ύδρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής.

Wv5q 9qxcypbhm
Wv5q 9qxcypbhm from www.businessnews.gr
Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές σε μάνδρα, χαλκιδική, ύδρα. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική

Φωτιά τώρα στη χαλκιδική φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές που προκλήθηκαν από κεραυνούς. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Η σίσσυ χρηστίδου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη χαλκιδική, προκειμένου να περάσει οικογενειακές στιγμές, πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του mega. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

6d Ppjgjmj5vfm
6d Ppjgjmj5vfm from www.pontosnews.gr
Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές που προκλήθηκαν από κεραυνούς. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές σε μάνδρα, χαλκιδική, ύδρα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Φωτιά τώρα στη χαλκιδική φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10 σήμερα στην περιοχή της βεργιάς στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής.στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον ταξιάρχη Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code